Tänk på följande när du namnger bössan

Tänk på följande när du namnger bössan

Radiohjälpen som står bakom insamlingen ber alla att tänka på att inte använda den digitala bössan som en plattform för att sprida egna budskap eller driva kampanjer som inte har med Springhjälpen att göra. Sveriges Radio, SVT, UR och Radiohjälpens verksamheter är oberoende från politiska intressen och vi tillåter därför inte att man bedriver kampanjer kring en viss sakfråga på våra plattformar. Det är inte tillåtet att starta en bössa som innehåller följande: svordomar och obscena ord, pornografiskt innehåll, främlingsfientliga och/eller sexistiska yttranden. Det är inte heller tillåtet med namn på bössor som innehåller hot, trakasserier, uppvigling, personliga påhopp, förtal, skvaller eller lögner. Ett namn på en bössa får aldrig syfta till att främja användning av droger eller alkohol. Man får inte heller låtsas vara någon annan än den man är, t.ex. genom att använda någon annan persons eller företags namn. Vi förbehåller oss rätten att be den som startat en bössa som strider mot våra regler att ändra namn på den - eller så kommer bössan att tas bort. I det sistnämnda fallet så tillfaller redan insamlade medel Radiohjälpens insamling för Springhjälpen.
Det här fältet modereras utifrån lagen om ansvar för elektroniska anslagstavlor (BBS-lagen). Den som väljer att döpa sin insamling till något som är i strid mot gällande lag kan bli personligen ansvarig för detta.
Regler och Villkor

Äventyraren Fredrika Ek cyklar för Springhjälpen

Senaste bidragen: 100:- 100:- 200:-

Äventyraren fredrika ek cyklar för springhjälpen

Fredrika startade hemma i Sundsvall och cyklade runt hela jorden på 1042 dagar och har samlat in över 1 miljon kronor till välgörenhet under sin resa. Nu hoppar hon upp på cykeln och cyklar en inte lika lång men minst lika viktig sträcka. Västernorrland från norr till söder under Springhjälpen. Hur mycket kan vi få ihop under en dag? Hjälp mig trampa genom Västernorrland genom att sätta in en slant i min bössa och välkommen att cykla med mig! Kram Fredrika