Tack för detta år.

Springhjälpens insamling är avslutad.

Vi tackar för allas engagemang och bidrag. Pengarna som samlats in kommer gå till att bekämpa hungern i världen.

Den slutgiltiga summan av allas engagemang i år är 1 635 777 kr!

Tänk på följande när du namnger bössan

Tänk på följande när du namnger bössan

Radiohjälpen som står bakom insamlingen ber alla att tänka på att inte använda den digitala bössan som en plattform för att sprida egna budskap eller driva kampanjer som inte har med Springhjälpen att göra. Sveriges Radio, SVT, UR och Radiohjälpens verksamheter är oberoende från politiska intressen och vi tillåter därför inte att man bedriver kampanjer kring en viss sakfråga på våra plattformar. Det är inte tillåtet att starta en bössa som innehåller följande: svordomar och obscena ord, pornografiskt innehåll, främlingsfientliga och/eller sexistiska yttranden. Det är inte heller tillåtet med namn på bössor som innehåller hot, trakasserier, uppvigling, personliga påhopp, förtal, skvaller eller lögner. Ett namn på en bössa får aldrig syfta till att främja användning av droger eller alkohol. Man får inte heller låtsas vara någon annan än den man är, t.ex. genom att använda någon annan persons eller företags namn. Vi förbehåller oss rätten att be den som startat en bössa som strider mot våra regler att ändra namn på den - eller så kommer bössan att tas bort. I det sistnämnda fallet så tillfaller redan insamlade medel Radiohjälpens insamling för Springhjälpen.
Det här fältet modereras utifrån lagen om ansvar för elektroniska anslagstavlor (BBS-lagen). Den som väljer att döpa sin insamling till något som är i strid mot gällande lag kan bli personligen ansvarig för detta.
Regler och Villkor

Malin och hennes 17 hundar samlar in pengar för Springhjälpen

Senaste bidragen: 160:- 50:- 100:-

Malin och hennes 17 hundar samlar in pengar för springhjälpen

Jag har 17 hundar på gården, tävlar i draghundssport och föder upp Siberian husky. Just nu har jag 17 hundar, det blir 68 tassar som älskar att springa. Jag har satt in 10 kronor för varje tass. Hur många tassar har du där hemma? Ta en promenad med din eller dina hundar och skänk en slant för varje tass och hjälp mig samla in pengar till ett gott syfte, samtidigt som du främjar folkhälsan.